Maak ook kans op een gratis workshop!

Wil je je grenzen verder verleggen? Laat je dan extra trainen door The Iceman Wim Hof zelf in een van zijn workshops! Wim Hof stelt een plek in een van zijn workshops (ter waarde van € 149,-) beschikbaar.

Deze workshop wordt, naast de boeken en de Meditatie Hoodie, verloot onder alle deelnemers van The Ice Challenge 20114 op 28 maart in Thialf. Wil jij kans maken om door Wim Hof persoonlijk getraind te worden? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in!

De Workshop van Wim HofTijdens deze workshop kom je meer te weten over de Wim Hof methode, een combinatie van ademhaling, graduele koude blootstelling, - en mindset. Wim vertelt zijn verhaal en beoefend gezamenlijk verschillende technieken die hij geleerd heeft door zich constant te spiegelen in de harde natuur. Door zelf de verschillende technieken te beoefenen kan je leren een beter contact te maken met het zenuwstelsel, een betere bloedcirculatie realiseren en je concentratie en doelgerichtheid verbeteren. Kortom: deze technieken maken het mogelijk dat je veel meer uit je lichaam kan halen dan je eigenlijk dacht.

Na de workshop krijgt de deelnemer de oefeningen, onderbouwing WHM en foto toegestuurd.

Lees meer over deze workshop of schrijf je direct in voor The Ice Challenge 2014.

Gepubliceerd: vrijdag 14 maart 2014