Best Dressed on Ice - wedstrijd

Eén van de leukste dingen van vorig jaar (naast het neerzetten van de Guinness Book of Records notering natuurlijk) waren de mensen die in te gekke outfits kwamen om over het ijs te lopen. Dames in bikini’s, mannen in korte broek en weer anderen in een konijnenpak. Dat vonden we zo “cool” dat we er dit jaar een wedstrijd van hebben gemaakt: 

Elke deelnemer kan vooraf een foto met ons delen op onze facebook-pagina van hoe hij of zij van plan is zich te verkleden. Van al deze inzendingen selecteren wij de 10 leukste verkleders en deze deelnemers krijgen hun inschrijfgeld van ons terug.

Daarnaast willen we op 28 maart ook de állerleukste verkleder van de dag belonen. Er staat voor de meest gekke, bijzondere, extravagante of gewaagde outfit daarom een speciale verrassing te wachten!

Doe jij mee met deze ‘wedstrijd’? Dat kan op de volgende manier:

1. Maak een foto van jezelf in de outfit die je van plan bent te gaan dragen
2. Deel deze foto met ons op onze Facebook-pagina.
3. Vermeld er duidelijk je naam bij.

Van iedereen die een foto instuurt vóór 28 maart selecteren wij de 10 leukste verkleders. Deze mensen krijgen hun entreegeld van ons terug! Maar het gaat verder:
4. Doe je outfit ook daadwerkelijk aan voor de Ice Challenge!

Op 28 maart selecteren wij wie het allerleukste verkleed is gekomen. Die persoon krijgt een speciale verrassing!

De enige voorwaarde: je outfit mag geen schoenen hebben natuurlijk! Een echte Ice Challenge is nu eenmaal blootvoets. We zitten met spanning te wachten op jullie foto’s!

Gepubliceerd: vrijdag 14 maart 2014