Extra prijs: Limited Edition Meditatie Hoodie

We stellen nog een mooie prijs ter beschikking aan de deelnemers; een speciale Limited Edition Meditatie Hoodie (er zijn er slechts 100 van gemaakt).

Naast de gesigneerde exemplaren van Wim’s nieuwste boek verloten we ook een exclusieve Meditatie Hoodie (ter waarde van € 72,50). Deze Hoodie is echt een collectors item; er worden er slechts 100 van gemaakt. Deze Hoodie wordt ook verloot onder de deelnemers van The ice Challenge 2014, dus schrijf je meteen in!

De Innerfire Meditatie Hoodie.

De exclusieve Innerfire Meditatie HoodieDe Innerfire meditatie trui is op verantwoordelijke wijze gemaakt en bestaat uit 100% katoen. Een originele comfortabele trui met meditatie functie. Het heeft een monnikskap dat het hele hoofd kan afdekken zodat je jezelf makkelijk kan afsluiten voor de buitenwereld! Een must have voor beginners in meditatie,- en geïnteresseerden in Innerfire.

American Outfitters heeft de trui voor ons ontworpen na het volgen van één van onze reizen naar de Spaanse Pyreneeën. Er zijn er maar 100 van gemaakt en worden niet meer bij gemaakt; een echt Collectors Item dus!

Lees meer over deze Meditatie Hoodie of schrijf je direct in!

Gepubliceerd: donderdag 13 maart 2014