Ice Challenge 2014 - De laatste ontbering

Heb je jezelf de hele 'winter' beschermd tegen de kou? De verwarming lekker hoog gezet? Een extra warme trui aangetrokken? Kortom, de velige weg gekozen. Daag je zelf uit en laat iedereen zien dat je iedere winter de baas bent. Doe op 28 maart mee met de Ice Challenge 2014.

Wat is de bedoeling?

Voor de tweede keer wordt de Ice Challenge georganiseerd. Na het daverende succes van vorig jaar, waarbij een Guinness Book of Records notering is gehaald, willen we dit jaar het record verbeteren. Waar het vorig jaar lukte om 361 mensen in Thialf met blote voeten over het ijs te laten lopen, is het de bedoeling om het oude record te verpulveren. Uiteraard weer onder begeleiding van The Iceman, Wim Hof.

De Ice Challenge daagt iedereen uit om 1 kilometer met blote voeten op het ijs van Thialf te lopen. The Iceman, Wim Hof, leert de deelnemers om te gaan met de koude door mentale weerstand te creëren en zo een beter immuunsysteem te krijgen. Vervolgens wordt de recordpoging ondernomen. Alles zal worden opgenomen door camera’s zodat er sprake is van een officiële recordpoging. 

Feestje

Na afloop van The Ice Challenge volgt The Winter After Party. Iedereen is welkom, want de gezamenlijke prestatie wordt groots gevierd! Met optredens is er de ultieme gelegenheid om afscheid te nemen van de winter.

Waarom meedoen?

Wim’s technieken zorgen er niet alleen voor dat je controle kunt krijgen over je autonome zenuwstelsel, het levert je ook de volgende voordelen op:

  • je kan het immuunsysteem beïnvloeden;
  • je kan de geestelijke wil beïnvloeden;
  • je krijgt een betere verloop bloedcirculatie & sterkere bloedvaten;
  • je krijgt groter vermogen door specifieke ademhalingsoefeningen;
  • je verbetert het concentratievermogen en de doelgerichtheid;
  • je krijgt geen wintervoeten meer;
  • je krijgt meer vertrouwen in eigen kunnen en ontwikkelt dit bewust.