Maak kans op mooie prijzen

Deelnemers aan The Ice Challenge 2014 maken ook kans op mooie prijzen. We verloten namelijk een aantal mooie prijzen onder alle deelnemers:

Wil jij ook kans maken op één van deze prijzen? Dat is heel eenvoudig: schrijf je in om mee te doen aan The Ice Challenge 2014 en je doet automatisch mee aan de verloting.

Gesigneerd exemplaar "Klimmen in Stilte"

Wim Hof - Klimmen in StilteWim Hof heeft zich verdiept in diverse yoga- en spirituele tradities en gebruikt deze inzichten en verworvenheden in zijn dagelijkse leven. Een deel van zijn leven besteedt hij aan klimmen in rotsen of in bomen. In dit boek beschrijft hij in diverse korte verhalen verschillende klim- en levenservaringen.

Lees meer over Klimmen in Stilte of schrijf je direct in voor The Ice Challenge 2014!

Een exclusieve Innerfire Meditatie Hoodie.

De exclusieve Innerfire Meditatie HoodieDe Innerfire meditatie trui is op verantwoordelijke wijze gemaakt en bestaat uit 100% katoen. Een originele comfortabele trui met meditatie functie. Het heeft een monnikskap dat het hele hoofd kan afdekken zodat je jezelf makkelijk kan afsluiten voor de buitenwereld! Een must have voor beginners in meditatie,- en geïnteresseerden in Innerfire.

American Outfitters heeft de trui voor ons ontworpen na het volgen van één van onze reizen naar de Spaanse Pyreneeën. Er zijn er maar 100 van gemaakt en worden niet meer bij gemaakt; een echt Collectors Item dus!

Gratis deelname aan één van de workshops (ter waarde van € 149,-), persoonlijk door Wim gegeven.

Deze workshop wordt, naast de boeken en de Meditatie Hoodie, verloot onder alle deelnemers van The Ice Challenge 20114 op 28 maart in Thialf. Wil jij kans maken om door Wim Hof persoonlijk getraind te worden? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in!

De Workshop van Wim HofTijdens deze workshop kom je meer te weten over de Wim Hof methode, een combinatie van ademhaling, graduele koude blootstelling, - en mindset. Wim vertelt zijn verhaal en beoefend gezamenlijk verschillende technieken die hij geleerd heeft door zich constant te spiegelen in de harde natuur. Door zelf de verschillende technieken te beoefenen kan je leren een beter contact te maken met het zenuwstelsel, een betere bloedcirculatie realiseren en je concentratie en doelgerichtheid verbeteren. Kortom: deze technieken maken het mogelijk dat je veel meer uit je lichaam kan halen dan je eigenlijk dacht.

Na de workshop krijgt de deelnemer de oefeningen, onderbouwing WHM en foto toegestuurd.