Ik doe mee met The Ice Challenge 2014! Jij ook?

Ik doe mee met The Ice Challenge 2014 en ga zo een plekje in het Guinness Book of Records opeisen! Doe jij ook mee? Kijk dan snel wat je daarvoor moet doen en help mee om een Guinness Book of Records notering neer te zetten onder leiding van the Iceman Wim Hoff

The Ice Challenge 2014

Voor de tweede keer wordt de Ice Challenge georganiseerd. Na het daverende succes van vorig jaar, waarbij een Guinness Book of Records notering is gehaald, willen we dit jaar het record verbeteren. Waar het vorig jaar lukte om 361 mensen in Thialf met blote voeten over het ijs te laten lopen, is het de bedoeling om het oude record te verpulveren. Uiteraard weer onder begeleiding van The Iceman, Wim Hof.

De Ice Challenge daagt iedereen uit om 1 kilometer met blote voeten op het ijs van Thialf te lopen. The Iceman, Wim Hof, leert de deelnemers om te gaan met de koude door mentale weerstand te creëren en zo een beter immuunsysteem te krijgen. Vervolgens wordt de recordpoging ondernomen. Alles zal worden opgenomen door camera’s zodat er sprake is van een officiële recordpoging. 

Wat gaan we doen op 28 maart?

  • 1000 meter op blote voeten over het ijs van Thialf te lopen.
  • Onder leiding van Wim Hof het ijs trotseren.
  • Samen met vele anderen een nieuw Guinness Book Record neerzetten.
  • De winter echt afsluiten met een knallend feest "The Winter After Party" / Disco On Ice.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt je via de onderstaande knop aanmelden en direct tickets voor jezelf, je vrienden en je familie bestellen. Met deze tickets krijg je op vrijdag 28 maart 2014 toegang tot het heilige ijs van Thialf. Je loopt dan samen met Wim Hof naar een ongekende prestatie! Daarna begint het laatste feest van de winter, The Winter After Party / Disco on Ice.

Loop je mee, dan kost een ticket slechts € 12,50. Schrijf je je in via de website, dan betaal je in plaats van € 12,50 maar € 9,00! Wil je alleen maar toekijken? Dan betaal je maar € 10,-. Ook hier; schrijf je je in via de website, dan betaal je maar € 8,- in plaats van € 10,-. In beide gevallen zien we je daarna terug op The Winter After Party / Disco on Ice.